Редактор: e-mail: Кадър: БТВСъпредседателят на Изправи се БГ! Ние идваме! Татяна Дончева

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВСъпредседателят на Изправи се БГ! Ние идваме! Татяна Дончева
Коментари Харесай

Дончева за заплахата срещу Митева: Обадил се някой, и? Високите дървета ги брули вятъра, ниските храсти ги пикаят зайците

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

Съпредседателят на " Изправи се БГ! Ние идваме! " Татяна Дончева разяснява новината от през днешния ден, че ръководителят на Народното събрание Ива Митева е получила опасност за живота си. Както е известно, от " ИТН " оповестиха, че такова известие се е получило в Министерството на правораздаването.

" Добре, обадил се някой в министерството на правораздаването. И? Местата, които заемаме допускат по-голяма доза хладвнокръвие и по-спокойна реакция. Дали съм получавала закани? Да сте ме чували да се оплача? Нали знаете каква работа работя от години. Високите етажи на българското общество са ветровити. Издържат високите дървета. Хората се разделят на високи дървета, брулени от вятъра, и ниски шубраци, препикавани от зайците. Така споделят някои мъдреци ", разяснява тя.

Дончева разкри, че не е извинила на Митева, задето я назова " болонка " преди време. " Поведението и през днешния ден и през вчерашния ден беше такова. Не можеш да се изсулиш в такова тежко съвещание и да оставиш да те замества най-неопитният от всички заместници. Когато ръководителя на Народното събрание желае да ни вкара в парламентарна рецесия, тъй като нейния началник не желае да взе участие в някакъв спор... Недопустимо е ръководителят на Народното събрание да си потегля дружно с групата си. Той е пръв човек в страната. Ако почне всичко да се разрушава, и да пропада, той би трябвало да стои на мястото. Щом през вчерашния ден Тошко Йорданов я смъкна от председателската банка, правете си изводите ", сподели Дончева в предаването " Лице в лице " по БТВ. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР